24h - Ontstoppingsdienst


Het bekendste en mogelijk vervelendste probleem met de riolering is een verstopping. Lekkage, waterschade en stankoverlast zijn vaak de gevolgen ervan.

Voor al uw rioolverstoppingen beschikken we bij Rioolreiniging24 over een deskundige ontstoppingsdienst.

Onze ontstoppingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor particulieren, gemeenten, woningcorporaties en bedrijven.

Hoewel sich ons bedrijf in Duitsland direkt achter de grens bij Heerlen bevindt, is de Ontstoppingsdienst van Rioolreiniging24 in heel Limburg snel ter plaatse om vakkundig uw rioolprobleem op te lossen.

Uw voordeel:

De tarieven van Rioolreiniging24 zijn voordelig en onze Spezialisten werken snel en adequaat.Verstopping van huisriolering verhelpen we met onze kleine hogedrukauto's of verenmachines.

Voor grote riolen beschikken we over speciaal uitgeruste hogedruk- en zuigauto's.

Is het rioolprobleem opgelost, maken we gebruik van onze camera-inspectie en leidingdetectie.
Constateren de specialisten van onze ontstoppingsdienst gebreken, kunnen we de problemen veelal direkt verhelpen. Voor noodzakelijke grotere reparaties doen we u geheel vrijblijvend een prijsopgave toekomen.


Is de verstopping van uw riolering dermate vervelend, dat direkte hulp door de nooddienst van Rioolreiniging24 noodzakelijk is?

Onze nooddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar onder:

Tel.: +31 (0) 43 60 16 0 16
Fax.: +31 (0) 43 60 15 6 57

Voor zover ons een BTW-ID-nummer bekend is, ontvangen bedrijven in Nederland of Belgie een Nettorekening zonder BTW!© 2024 rr24.eu
CONTACT || DISCLAIMER